شید گلخانه ( توری سایبان)

جهت مصارف گلخانه ای و باغبانی - محافظت از انواع دام و طیور و آبزیان - ایجاد محوطه، پارکینگ و فضاهای ورزشی

شید گلخانه ( توری سایبان)

جهت مصارف گلخانه ای و باغبانی - محافظت از انواع دام و طیور و آبزیان - ایجاد محوطه، پارکینگ و فضاهای ورزشی

۶ مطلب در بهمن ۱۳۹۸ ثبت شده است

دوشنبه, ۲۸ بهمن ۱۳۹۸، ۱۱:۱۲ ق.ظ

گل گاوزبان

گاوزبان ایرانی گیاهی چندساله با ریشه هی قطور، برگ ها زبانه ای و رزت، ساقه و برگ ها پوشیده از کرک های زبر و خشن هستند. طول ساقه گل دهنده ۸۰ – ۶۰ سانتی متر است. گل آذین با گل های قیفی شکل به رنگ قرمز ارغوانی، که پس از خشک شدن به رنگ آبی یا بنفش در می آیند. در هر سنبله تعداد زیادی گل وجود دارد که به تدریج از پایین به بالا باز می شوند. گل گاوزبان ایرانی که فقط در ایران رشد کرده و بومی مناطق البرز و شمال ایران میباشد .
گاوزبان اروپایی
نوع دیگر گونه ی اروپایی گاوزبان می باشد که  با نوع ایرانی متفاوت است ، که در اروپا برای مصارف دمنوشی مصرف بالایی دارند. با نوع ایرانی اشتباه نشود.
گل گاوزبان اروپایی با نام علمی: Borago officinalis ، گیاه علفی و یک‌ساله است که ارزش دارویی دارد. گاوزبان احتمالاً از شمال آفریقا به نواحی دیگر راه یافته و امروزه در منطقه مدیترانه، نواحی شمال آفریقا و قسمت‌هایی از خاورمیانه می‌روید. گل، برگ و سرشاخه‌های گلدار آن به مصرف دارویی می‌رسد. گاو در زبان ترکی به معنی آبی هم آمده است و گل گاو زبان یعنی گلی که برگی آبی دارد.
در این مطلب منظوراز گاوزبان همان نوع  گاوزبان ایرانی هست
سازگاری
گاوزبان بیشتر در بلندیهای رامسر، رودسر و شهسوار بصورت خودرو و نیز زراعی وجود دارد. شرایط آب و هوایی کوهستانی سردسیر و نیمه مرطوب که در طول بهار و تابستان دارای بارانهای متناوب هستند، برای کشت این گیاه مفید است.
روش کشت و داشت گل گاوزبان
کشت گاوزبان در دو فصل پائیز و بهار انجام می‌شود و بهترین روش کاشت بذر در فصل پائیز است. عمق کاشت ۱۲ سانتیمتر و فاصله میان بوته‌ها ۴۰ تا۵۰ سانتیمتر و فاصله میان ردیف‌ها ۶۰ تا۷۰ سانتیمتر است. میزان مصرف بذر در هر هکتار ۴ کیلوگرم است.
نکته : گل گاوزبان بعد از گل دهی به دانه می رود و افتادن دانه ها روی زمین باعث تداوم گیاه می شود. در صورتی که می خواهید گیاه در سال بعد مجددا رشد کند باید اجازه دهید گیاه دانه تولید کند ولی در صورتی که نمی خواهید گیاه در سال بعد باز هم رشد کند باید قبل از تولید دانه، گل ها را بچینید. پرورش گل گاوزبان در باغ به یک فضای اختصاصی نیاز دارد. عمر مفید بوته گاوزبان ۲ سال و بیشینه عمر آن ۴ سال است.
تکثیر :  کاشت بذر گل گاوزبان
تاریخ کاشت بذر از اواخر اسفندماه تا خردادماه است چنانچه منطقه دارای زمستان خیلی سرد نباشد عملیات کاشت را می توان در پاییز انجام داد که در این صورت گیاهان سبز شده در اردیبهشت سال بعد به گل می نشینند درحالی که گیاهان کاشته شده در بهار هیچ وقت زودتر از ماه تیر گل نمی دهند. اما زمینهای کوهپایه ای برای کشت آن مناسبتر است.
بذور گل گاوزبان طی ۵ تا ۲۱ روز و در دمای ۲۱ درجه سانتیگراد جوانه می زنند. گل گاوزبان را می توان از اوایل تا اواخر بهار در داخل خانه یا مستقیما خارج از خانه پس از آن که خاک گرم شد کاشت. کشت در داخل خانه بطور معمول ۴ تا ۸ هفته قبل از کشت بیرون انجام می گیرد. بذور در عمق ۳ سانتیمتر در سینی کشت یا گلدان حاوی خاک کمپوست دار کاشته شود. اطمینان حاصل شود که بستر کشت مرطوب باشد ( اما خیس نباشد). اطراف ظروف کشت را با پلاستیک بپوشانید تا جوانه زنی بهتر صورت گیرد.
برای انتقال نشای گل گاو زبان دقت شود تا به ریشه های آن صدمه وارد نشود. اگر می خواهید کشت این گیاه را بصورت مستقیم در مکان اصلی انجام دهید بهتر است خاک مناسب را بخوبی شخم زده و بذور را کمی عمیق تر یعنی تا عمق ۱۰سانتیمتری کشت کنید. ۴۰ تا ۵۰ سانتیمتر بین هر گیاه و بین ردیفها ۶۰ تا ۷۰ سانتیمتر فاصله قرار دهید و بخوبی آبیاری را انجام دهید. گیاهچه ها پس از جوانه زنی بسرعت رشد کرده و از علفهای هرز بخوبی قابل تشخیص می شوند.
شرایط مناسب آب و هوایی هنگام گلدهی گل گاوزبان و رعایت اصول بهزراعی از مهمترین دلایل افزیش برداشت گل گاوزبان می باشد.
نکته دفع علفهای هرز مزارع گل گاوزبان، به دفعات باید انجام گیرد.
آبیاری گاوزبان
در مناطقی که بارندگی به اندازه کافی و پراکندگی بارش آن مناسب باشد، کشت به صورت دیم صورت می‌گیرد. اما در مناطق خشک نیاز به آبیاری مرتب است.
از آنجا که آبیاری بیش از حد نسبت به آبیاری کمتر از حد مشکل بزرگ تری است، باید بین هر آبیاری اجازه دهید که خاک اطراف گل گاوزبان خشک شود. قبل از کاشت گل گاوزبان، مقداری کمپوست به خاک اضافه کنید. با انجام این کار مقدار زیادی مواد مغذی برای گیاه فراهم می شود. اما باید مواظب باشید کمپوست بیش از حد اضافه نشود.
مهمترین آفات گل گاوزبان
مهمترین آفت گل گاوزبان کرم برگ خوار است که در زمان برداشت بیشترین خسارت را وارد می کند و چون در این زمان مبارزه ی شیمیایی صلاح نمی باشد، مبارزه ی بیولوژیک توصیه می شود. سفیدک پودری نیز خساراتی را بر این گیاه می تواند وارد کند .

روش برداشت گل گاوزبان
مشکلترین مرحله در کار با گل گاوزبان، برداشت آن است. عمل گل چینی در اوایل خرداد صورت می‌گیرد و گلهای چیده شده را در کنار مزرعه روی پارچه یا سفره‌های پلاستیکی به ارتفاع ۳ – ۲ سانتیمتر پهن می‌کنند و برای آنکه آفتاب نخورد، روی آن پارچه می‌اندازند. البته خشک کردن محصول در سایه بهتر بوده و محصول مرغوبتری خواهد داد. میزان تولید گل گاو زبان در هر هکتار به طور متوسط ۶۰۰ کیلوگرم است که از هر ۱۰ کیلوگرم گل تر یک کیلو گل خشک به دست می آید.
بهم زدن گلها حین خشک شدن ضروری است. گل مرغوب گلی است که دارای دم سفید و گلبرگهای بنفش باشد. میزان عملکرد آن حدود ۱۱۰۰-۱۰۰۰ کیلوگرم گل تازه می‌باشد که از این میزان حدودا ۳۰۰ – ۲۵۰ کیلوگرم گل خشک بدست می‌آید.
کاشت و پرورش گل گاوزبان ایرانی
زمان برداشت محصول
اولین زمان برداشت محصول در اواخر خرداد صورت می گیرد. از این زمان به بعد تا چند هفته میتوان با توجه به شکفته بودن گل عمر برداشت را ادامه داد.دوره برداشت گیاه گل گاو زبان ۴ ماه طول می کشد .
برداشت محصول:
در گاوزبان ایرانی فقط گل برداشت می شود. در سال اول گیاه به صورت رزت بوده و از سال دوم گل می دهد که تقریبا تا ۸ – ۷ سال رشد و نمو آن می تواند ادامه یابد. سال های چهارم و پنجم پربازده ترین سال های گل دهی آن است. گل دهی از نیمه اردیبهشت ماه در هر سال شروع شده و تا تیرماه ادامه دارد. با آغاز شکفتن گل ها، اقدام به گل چینی می شود. در صورت تاخیر در برداشت، گل ها پس از یکی دو روز ریزش کرده و جمع آوری آنها از سطح خاک بسیار مشکل می شود.
گل های جمع آوری شده بر روی پارچه تمیز و در سایه خشک می شوند. گل های تازه به علت شهد موجود، بسیار پسبناک هستند و موجب تجمع مورچه ها می شوند. در شرایط آب و هوایی خشک و نیمه خشک کشور طی ۴۸ ساعت گل ها به طور کامل خشک می شوند. در حالی که در نواحی شمالی کشور، خشک شدن تا یک هفته طول می کشد.
از هر ۱۰۰۰ گر گل تر، ۲۰۰ گرم گل خشک به دست می آید.
گل های تازه به رنگ ارغوانی هستند و در صورتی که در شرایط مطلوب خشک شوند به رنگ بنفش در می آیند، اما در شرایط عدم تهویه و یا زیاد بودن رطوبت، رنگ گل های خشک شده به سیاهی می گراید و احتمال کپک زدگی هم زیاد می شود.
تعداد نیروی کار لازم برای برداشت هر هکتار گل گاوزبان ۸۰ – ۷۰ کارگر روز است. بنابراین این محصول از نظر اشتغال زایی مهم است و هزینه گل چینی مهم ترین جنبه اقتصادی تولید این محصول است. محصول گل گاو زبا بسیار مورد توجه بازار داخلی (عطاری ها) است و ارزش اقتصادی چمشگیری دارد. از هر هکتار زمین ۷۰۰ تا ۴۰۰ کیلوگرم گل خشک به دست می آید.
 روش برداشت:
تماس خارجی با برگ گل گاوزبان تازه ممکن است سبب خارش پوست در برخی افراد حساس شود. خارهای سطح گیاه می تواند تحریک کننده پوست شما باشد، بنابراین استفاده از دستکش هنگام کار با گل گاو زبان قابل توصیه است.
برداشت محصول زمانی صورت می گیرد که گیاه دارای گل باشد در این موقع ساقه گیاه را از قاعده قطع نموده به صورت بسته هایی در می آورند و سپس جهت خشک کردن در جریان هوا آنها را به انبارهای مخصوص منتقل می سازند. از هر هکتار زمین زراعی معمولاً معادل ۹۰۰ تا ۱۱۰۰ کیلوگرم سر شاخه گلدار خشک شده بدست می آید که می توان گلهای آنرا با دست از سر شاخه ها جدا نمود.
اهمیت اقتصادی گل گاوزبان :
اگر بخواهیم از لحاظ اقتصادی و درآمدی حساب کنیم یک بوته گیاه با تغذیه و کود مناسب، یک کیلو گل تر می دهد و اگر آن را خشک کنیم ۱۰۰گرم گل خشک می دهد ، در یک مزرعه ۱۰۰۰متری فاصله کشت یک در یک است و۱۰۰۰بوته کشت می شود و ۱۰۰۰تا یک کیلو و زمانی که این خشک بشود می شود ۱۰۰کیلو گل خشک می دهد و در مزرعه ۲۰۰۰متری سال اول ۲۰۰کیلو گل خشک و کیلویی ۱۰۰هزار تومان ( ۸۰ تا ۲۰۰ هزار تومان ) که می شود ۲۰میلیون تومان و این درآمد خوبی برای کشاورزان است.
 اهمیت داروئی گل گاوزبان :
این گیاه حاوی مواد موسیلاژ، قندی، تانن و ترکیبات فنلی و نیز مقدار کمی آلکالوئید است (آرام بخش). گیاه گل گاو زبان به عنوان یکی از غنی ترین منابع اسیدهای چرب اصلی بشمار می رود بطوریکه از آن به عنوان غنی ترین منبع شناخته شده برای گاما اسید لینوئیک در نزد بشر معرفی شده است.
گاوزبان حواس پنجگانه آدمی را تقویت می‌کند. دمکرده آن نشاط آور بوده و رنگ رخسار را باز می‌کند. سینه را نرم می‌کند. تنگی نفس و دردگلو را شفا می‌دهد. دلهره و وحشت را از بین می‌برد. غم و غصه را کم کرده و برای کسانی که با خود حرف می‌زنند بسیار خوبست. از برگهای تازه آن برای درمان جوشهای چرکی دهان و درمان برفک استفاده می‌شود .
احتیاط در مصرف گل گاوزبان : گل گاوزبان بعلت داشتن آلکالوئید برای زنان باردار و کودکان مضر می باشد.ممکن است به علت وجود آلکالوئید فشار خون را کمی بالا ببرد.  کسانی که بیماری کبدی دارند نباید از گل گاوزبان استفاده کنند و ممکن است برای کبد سمی باشد.  استفاده زیاد از گل گاوزبان ممکن است اثر دیورتیک داشته باشد (باعث تکرر ادرار می شود).
خواص داروئی و درمانی گل گاوزبان
برای گل گاو زبان، فواید زیادی نام برده‌اند، مهم‌ترین آن‌ها که به اثبات رسیده و تقریباً تمامی اطبا از گذشته تا حال بر آن توافق دارند؛ عبارت است از:
۱- تقویت‌کننده اعصاب و روان و حواس پنجگانه، و نشاط‌آور است.
۲-گل گاو زبان و برگ های تصفیه کننده خون است.
۳- آرام کننده اعصاب است.
۴- عرق آور است.
۵- ادرار آور است.
۶- گل گاو زبان کلیه ها را تقویت می کند.
۷- سرماخوردگی را برطرف می کند.
۸- برگ تازه گل گاو زبان برای درمان جوش‌های چرکین دهان اطفال، برفک، سستی بیخ دندان و رفع حرارت دهان موثر است.
۹- عرق گل‌گاوزبان برای امراض سوداوی، وسواس و خفقان مفید است.
۱۰- گل گاو زبان دارای منیزیم بوده و از سرطان پیشگیری می‌کند.
۱۱- در درمان اختلال حواس کاربرد فراوانی دارد.
۱۲- گل گاو زبان شکم را نرم و کیسه صفرا را باز می‌کند، اَخلاط سوخته سوداوی را از معده خارج و عوارض آن را از بین می‌برد.
۱۳- در تنظیم اختلالات ادراری و تعریق، موثر است.
۱۴- گل گاو زبان در درمان برونشیت موثر است.
۱۵- بی اختیاری دفع ادرار را درمان می کند.
۱۶- التهاب و ورم کلیه را درمان می کند.
۱۷- گل گاو زبان در درمان بیماری سرخک و مخملک مفید است.
۱۸- ضماد برگ های گاو زبان برای رفع ورم موثر است.
۱۹- برگهای گاوز بان را بپزید و مانند اسفناج از آن استفاده کنید.
۲۰- برگهای تازه گل گاو زبان دارای مقدر زیادی ویتامین C می باشد و در بعضی از کشورها آنرا داخل سالاد می ریزند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ بهمن ۹۸ ، ۱۱:۱۲
mehran valizadeh

یکی از کاربردهای متنوع توری سایبان یا همان توری سایه انداز، استفاده از این محصول جهت سایه اندازی و محوطه‌سازی در ساختمان‌ها و اماکن اداری و مسکونی است. توری سایبان که در میزان سایه اندازی مختلف (30% ، 50%، 60% ، 80% و 90%) تولید می‌شود، با ایجاد محیطی همگن و دمایی پایین‌تر در برابر تابش آفتاب، فضایی مناسب و مطلوب را ایجاد می‌کند.

 

 

 

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۷ بهمن ۹۸ ، ۱۳:۲۲
mehran valizadeh
يكشنبه, ۱۳ بهمن ۱۳۹۸، ۰۳:۰۴ ب.ظ

درخت گیلاس

گیلاس یکی از محبوب‌ترین میوه هاست. پرورشِ درختِ گیلاس نیز بسیار آسان است. شاید بزرگ‌ترین مشکل در پرورشِ این گیاه دور نگه داشتنِ پرندگان از نوک زدن به محصول‌تان باشد. همچنین آوردنِ یک کاسه گیلاس از درخت‌تان به خانه نیز مشکل است، زیرا آن‌ها احتمالاً از مدتی طولانی قبل از آورده شدن به خانه خورده شده‌اند!

درختانِ گیلاس می‌توانند به ارتفاعِ 6 تا 9 متر رشد کنند. آن‌ها شکوفه هایِ زیبا و معطری را در اوایلِ بهار تولید می‌کنند. در بسیاری کشور‌ها شکوفه هایِ گیلاس دلیلی برای برگزاریِ جشن‌ها هستند. محصولِ درخت سریع و در فصلِ بهار می‌رسد و در اواخرِ بهار برداشت می‌شود.
دو نوعِ اصلی از گیلاس وجود دارد:
گیلاسِ شیرین: یعنی‌‌ همان گیلاسی که به صورتِ تازه از درختتان می‌خورید. پرورش دهندگانِ خانگی این نوع را ترجیح می‌دهند چون می‌توانند آن‌ها را به صورتِ تازه میل کنند.
گیلاسِ ترش: که در پخت و پز استفاده می‌شود. این نوع از گیلاس اغلب توسطِ کشاورزانِ حرفه‌ای در باغ هایِ میوه پرورش داده می‌شود.

چوبِ درختِ گیلاس سخت است و به همین دلیل گزینه خوبی برایِ تولیدِ وسایلِ خانگی است. این چوب همچنین چوبِ خوبی برایِ سوختن در شومینه است.
تکثیرِ درختِ گیلاس:
درختِ گیلاس از دانه‌اش رشد می‌کند. یعنی‌‌ همان هسته‌ای که در وسطِ میوه گیلاس قرار دارد. اگر تعدادی از این دانه‌ها را در باغ بکارید، سالِ بعد نهال هایِ کوچکی از این گیاه را در باغ‌تان مشاهده خواهید کرد؛ اما امروزه بسیاری از مردم این نهال‌ها را به صورتِ آماده از گلخانه‌ها تهیه می‌کنند. آن‌ها 10 تا 20 سانتی‌متر ارتفاع دارند و چند سال طول می‌کشد تا محصول دهیِ خود را آغاز کنند.

شما همچنین می‌توانید شاخه هایِ گیلاس را به درختانِ میوه دیگر پیوند بزنید.

کاشتِ درختِ گیلاس:
نهالِ این گیاه را در فصلِ بهار یا تابستان به باغ یا باغچه خود منتقل کنید. به احتمالِ زیاد ظرف یا گلدانِ نهالی که خریداری کرده‌اید از جنسِ تجزیه پذیر است و در خاکِ مرطوب به سرعت شکسته و تجزیه می‌شود و به ریشه‌ها اجازه می‌دهد که به راحتی از آن عبور کرده و در خاک گسترش یابند. اما اگر این گونه نبود و گلدانِ نهالتان از جنسِ پلاستیک و ماده‌ای دیگر بود، نیاز است که ریشه‌ها را از آن خارج کنید و سپس آن‌ها را در خاک بکارید. حالا گودالی در خاک حفر کنید که سه برابرِ اندازه ریشه نهالتان عمق و پهنا داشته باشد؛ سپس مقدارِ زیادی کود یا کمپوستِ غنی به همراه خاکِ تازه درونِ آن بریزید.
اگر گلدانتان تجزیه پذیرشکست‌هایی را در آن ایجاد کنید تا بر سرعتِ تجزیه آن بیافزایید؛ سپس نهالتان را تا جایی که قبلاً درونِ خاک قرار داشته است، در خاک بگذارید (آن را عمیق‌تر نکارید)، حالا اطرافِ ریشه‌ها را با مخلوطی از خاک و کود گیاهی یا کمپوست پُر کنید. خاک را در اطرافِ درختتان فشار داده و سفت کنید.
اگر در منطقه‌تان وزشِ باد زیاد است، در سال هایِ ابتداییِ زندگیِ نهال آن را به یک تیرِ چوبیِ قائم ببندید تا صاف بماند و در اثرِ وزش باد آسیب نبیند.
به گیاه‌تان به خوبی و عمیقاً آب بدهید. آبیاریِ عمقی را مکرراً انجام دهید تا به ریشه هایِ جدید اجازه رشد و گسترش دهید.
پرورش درختِ گیلاس :
پس از اینکه نهالِ گیلاس‌تان در باغ یا باغچه‌تان مستقر شد و پا گرفت، دیگر به خوبی و با توجه و مراقبتِ اندکی به رشدِ خود ادامه خواهد داد. در سال هایِ اولیه عمرِ درخت از تقویت کننده هایِ جامد (که به آرامی آزاد می‌شوند) استفاده کنید تا رشدِ سالم و سریعِ آن را تضمین نمائید.
هر بهار قبل از اینکه جوانه‌ها باز شوند، درختتان را با روغن هایِ مخصوص اسپری کنید. این کار بسیاری از آفات را از بین می‌برد. سپس در صورتی که مشکلی در موردِ آفات یا بیماری‌ها وجود دارد به طورِ مکرر در طولِ فصلِ رشد نیز درختتان را با اسپری هایِ مخصوصِ آن سمپاشی کنید. توصیه می‌کنیم که از اسپری یا سمپاشی کردنِ درخت در زمانِ نزدیک به برداشتِ محصول پرهیز کنید. از هر ماده‌ای که برایِ اسپری کردن استفاده می‌کنید، بر طبقِ دستورالعملِ نوشته شده بر رویِ برچسبِ آن استفاده کنید.
هرس کردنِ درختِ گیلاس:
مانندِ گیاهانِ دیگر، هرس کردن به تضمینِ سلامتیِ درخت گیلاس کمک می‌کند. این کار باید در اوایلِ بهار صورت بگیرد یعنی قبل از اینکه رشدِ درخت در سالِ جدید شروع شود.
درخت‌تان را به صورتِ سلانه هرس کنید. شاخه هایِ مرده و یا ناسالم را از درخت جدا کنید. نواحیِ بیش از حد پُر شاخه درخت را نیز هرس کنید؛ این کار موجب می‌شود تا هوا و نورِ خورشید به همه قسمت‌هایِ درخت برسد و در نتیجه سلامتِ عمومیِ درختتان را تضمین می‌کند. همچنین می‌توانید برایِ شکل دهی به شاخه‌های درخت از هرس کردن استفاده کنید. هرسِ سالانه درختتان را کوچک‌تر و کنترل پذیر‌تر می‌کند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۳ بهمن ۹۸ ، ۱۵:۰۴
mehran valizadeh

استفاده از لفاف ها و پوشش های ساختمان برای ساختمان های در حال احداث به صورت روزافزون در کشور در حال گسترش بوده، به طوریکه در شهر تهران کلیه سازندگان ملزم به استفاده از لفاف ساختمان برای بناهای در حال ساخت شده اند. در کنار توری ایمنی ساختمان که محصولی است که به صورت تخصصی برای پوشش و حفاظ ساختمان های در حال احداث تولید شده و در اکثر کشورهای دنیا برای این منظور از این محصول استفاده می شود، محصولات و گزینه‌های دیگری نیز در ایران استفاده شده که دارای مشکلات و معایبی همچون: عدم دوام و ماندگاری در برابر آفتاب و باران، عدم استحکام کافی، عدم پوشش و نمای مناسب بوده و استفاده از آن ها را به جای توری ایمنی ساختمان فاقد توجیه می نماید.

علاوه بر این، برای انتخاب توری ایمنی ساختمان باید به مواردی هم چون: استحکام و تراکم مناسب بافت توری‌ها و اینکه در ساختار آن ها از مواد آنتی یووی استفاده شده باشد تا در برابر تابش آفتاب و باران مقاوم شده باشد نیز توجه کرد. رنگ توری ایمنی ساختمان اصولا به رنگ سفید بوده و در شهر تهران تنها رنگ مجاز برای لفاف ساختمان رنگ سفید است. برای کسب اطلاعات بیشتر راجع به این محصول می توانید به این سایت مراجعه  بفرمایید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۸ بهمن ۹۸ ، ۱۳:۲۵
mehran valizadeh
شنبه, ۵ بهمن ۱۳۹۸، ۰۱:۳۸ ب.ظ

درخت ازگیل - بخش دوم

خواص میوه ازگیل:

 سرشار از مواد مغذی
هر ۱۰۰ گرم از میوه ازگیل دارای ۴۳ کالری، انرژی می باشد. ۱۰۰ گرم از میوه ازگیل همچنین، ۵/۰ میلی گرم روی، ۵/۰ میلی گرم منگنز، ۲/۷ میلی گرم آهن، ۳۹ میلی گرم فسفر، ۵۵ میلی گرم منیزیم، ۷۳ میلی گرم کلسیم و ۷۹۲ میلی گرم پتاسیم دارد. این ارقام نشان می دهد که ازگیل سرشار از مواد معدنی می باشد. همچنین ازگیل فاقد هرگونه چربی اشباع و کلسترول است و در آن ۷۵ درصد آب و ۲۱ نوع اسید چرب مانند استئاریک اسید، پالمتیک اسید، لینولئیک اسید و اولئیک اسید وجود دارد. همچنین سرشار از ویتامین C، ویتامین A، ویتامین B1 و ویتامین B2 می باشد.
ضد سنگ کلیه
اصلی ترین کاربرد ازگیل برای برطرف کردن مشکلات کلیوی می باشد؛ زیرا آب مولکولی فراوانی دارد و بدن را سم زدایی می کند. در نتیجه به عنوان همکاری برای کلیه ها معرفی می شود. مصرف مداوم ازگیل دفع ادرار را تسهیل می نماید و سنگ های کلیوی را از بین می برد. برای از بین بردن سنگ های کلیوی علاوه بر میوه ازگیل، از جوشانده برگ ازگیل، نیز می توان استفاده نمود.
 کاهنده فشارخون
ازگیل یکی از میوه هایی است که سرشار از پتاسیم می باشد. به همین علت برای افرادی که مبتلا به فشارخون بالا می باشند، مناسب است. بسیاری از مطالعات نشان می دهد که افراد مبتلا به فشارخون بالا، باید مصرف مواد غذایی سرشار از سدیم را کاهش دهند و در عوض مصرف مواد غذایی سرشار از پتاسیم، منیزیم و کلسیم را افزایش دهند. از این رو مصرف میوه هایی که سرشار از پتاسیم می باشند مانند موز، گوجه فرنگی، زرشک، ریواس، ازگیل و … برای این افراد بسیار مناسب می باشد.
سرشار از آنتی اکسیدان ها
ازگیل سرشار از ترکیبات فنلی می باشد. این ترکیبات فنلی در بدن تبدیل به پلی فنل ها می شوند و برای تولید آنزیم های آنتی اکسیدانی به کار می روند. تولید پلی فنل ها یکی از سیستم های دفاع آنتی اکسیدانی در بدن برای مقابله با رادیکال های آزاد است. ازگیل سرشار از فنولیک اسید و فلاوونوئیدها می باشد و به عنوان یکی از قوی ترین آنتی اکسیدان های طبیعی شناخته شده است. همان طور که می دانید مصرف میوه هایی با ظرفیت آنتی اکسیدانی بالا مانند ازگیل باعث از بین رفتن رادیکال های آزاد و در نتیجه پیشگیری از ابتلا به بسیاری سرطان ها می شود.
سایر اثرات درمانی:
۱. مناسب برای افراد دیابتی: میوه ازگیل از قند کمی تشکیل شده است و یکی از میوه های بسیار مناسب برای افراد دیابتی می باشد. همچنین سرشار از فیبر است که به کنترل قند خون کمک می کند.
۲. درمان التهاب های روده ای: برای این منظور بسیاری از منابع توصیه می کنند تا این میوه را پوست بگیرید، هسته هایش را جدا کنید و قسمت باقیمانده میوه را با کمی شیر مخلوط کرده، سپس مصرف نمایید.
۳. مشکلات دستگاه گوارش: میوه ازگیل به منظور درمان اسهال و محدود کردن نفخ معده توصیه شده است.
۴. اختلال دفع: ازگیل برای برطرف کردن اختلالات دفعی و به عنوان ادرارآور شناخته شده است.
۵. چاق کننده: بسیاری از منابع این میوه را چاق کننده و اشتهاآور معرفی می کنند.
۶. بی نظمی های قاعدگی: مصرف منظم ازگیل باعث نظم بخشیدن به دوره های عادت ماهیانه می شود.
۷. تقویت کننده اعصاب
۸. درمان هموراژ
میوه ازگیل اصلاح شده
موارد احتیاط:

در زمان مصرف مواظب دانه های ازگیل باشید، زیرا این دانه ها سرشار از اسید هیدرو سیانید هستند که سمی می باشند.
خواص برگ درخت ازگیل:
جوشانیده نیم گرم برگ ازگیل، سالک را درمان می کند.
جوشانده برگ ازگیل ،‌پوست های ظریف را تقویت میکند و برفک را معالجه می نماید.
غرغره کردن با جوشانده برگ ازگیل، آبسه دهان و گلو را درمان می کند. اگر هر روز سه بار با جوشانده برگ ازگیل غرغره شود، آنژین را معالجه می نماید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۵ بهمن ۹۸ ، ۱۳:۳۸
mehran valizadeh
سه شنبه, ۱ بهمن ۱۳۹۸، ۰۱:۱۸ ب.ظ

توری سایبان- توری سایبان استخر پرورش ماهی

علاوه بر مصارف گوناگون توری شید در صنعت کشاورزی، یکی از کاربردهای دیگر آن، استفاده از این شبکه توری سایه انداز در صنعت پرورش آبزیان است. قیمت مقرون به صرفه توری سایبان در کنار مزایای مختلف، موجب استفاده روز افزون از توری شید به عنوان توری سایبان استخر پرورش ماهی در میان پرورش دهندگان ماهی گردیده است. برخی از این مزایا که موجب استقبال فعالان و متخصصان در زمینه پرورش ماهی گردیده عبارتند از:

- جلوگیری از تشکیل جلبک و خز  بر روی سطوح مختلف استخر پرورش ماهی

- کاهش قابل توجه تبخیر سطح آب استخر در اثر تابش مستقیم آفتاب

- ایجاد فضایی با دمای یکنواخت و همگن همراه با سایه بر روی آب استخر پرورش ماهی

- حفاظت و جلوگیری از مضرات و زیان‌های اشعه مخرب ماوراءبنفش (UV) نور خورشید

- طول عمر مطلوب (بیش از 5 سال)، دوام و ماندگاری بالا در برابر نور شدید آفتاب 

 

 

برای کسب اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه بفرمایید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۱ بهمن ۹۸ ، ۱۳:۱۸
mehran valizadeh